ANGEL HEART ( إذَا مَاتَ الإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَمَلُهُ إلاَّ مِنْ ثَلاَثٍ : صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ ، أَوْ عِلْم
الديانة : الجنسية : بلادي وإن جارت عليّ عزيزةُ وأهلي وإن ضنوا عليّ كرامُ عدد المساهمات : 7806 العمر : 48 المهنة : معلم خبير لغة إنجليزية الابراج : الأبراج الصينية : نقاط : 186830 السمعة : 246 تاريخ الميلاد : 07/12/1975 تاريخ التسجيل : 29/03/2010 الموقع : https://fgec.ahlamontada.com/ العمل/الترفيه : Expert master of English المزاج : عبد ذليل لرب جليل
| موضوع: تورلي باللحمه والخضار 2012-01-08, 10:20 pm | |
| تورلي باللحمه والخضار المقادير: 2كيلو جرام خضراوات بطاطس جزر بسلة - بصلة صغير الحجم - فلفل - كيلو جرام لحم أحمر مقطع مكعبات - بصلة متوسطة مفرية – 2 ملعقة كبيرة سمن - ثوم - ملح – 2 كوب عصير طماطم - كيلو لحمه طريقة التحضير: نحضر قدر ونضعه على نار هادئة ، ونضع السمن او لو هنستخدم الزبد نحط الزيت الأول ولما يسخن نضيف له الزبد ونضع البصله المفرومه حتى تدبل ولما تتبدل نضيف اللحم حتى ينضج نصف نضج نضيف الخضار كله البصل والبطاطس والكوسة والفاصوليا والبسلة والجزر والفلفل الرومي ونشوحهم على نار متوسطة وبعد ما يتشوح شويه نرفعه من على النار يعني ما نتركه لحد ما يحمر الخضار لا بس تشويحة بسيطة، يعني تقليبتين واطفي عشان ياخد بس طعم وريحة السمن نحضر طاجن او اى صينية فرن ونضع اللحم اولا وبعدين الخضار كله ونضيف عصير الطماطم والصلصة والبهارات والملح والفلفل وملعقة زبد صغيرة عالوجه ونضيف الشوربة نغلفها بورق فويل ونحطها بالفرن نصف ساعه ثم تنزعى الفويل وتتركى الوجه يحمر شويه | |
|