ANGEL HEART ( إذَا مَاتَ الإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَمَلُهُ إلاَّ مِنْ ثَلاَثٍ : صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ ، أَوْ عِلْم
الديانة : الجنسية : بلادي وإن جارت عليّ عزيزةُ وأهلي وإن ضنوا عليّ كرامُ عدد المساهمات : 7806 العمر : 48 المهنة : معلم خبير لغة إنجليزية الابراج : الأبراج الصينية : نقاط : 186830 السمعة : 246 تاريخ الميلاد : 07/12/1975 تاريخ التسجيل : 29/03/2010 الموقع : https://fgec.ahlamontada.com/ العمل/الترفيه : Expert master of English المزاج : عبد ذليل لرب جليل
| موضوع: صينيه بطاطس بالدجاج 2011-05-25, 11:53 pm | |
| المقادير تكفى لاربع اشخاص -1ك بطاطس بلدى -فراخة متوسطة الحجم -4 بصلات كبيرة الحجم -واحد فلفل احمر او اخضر متوسط الحجم حسب الرغبة -مكعب مرقة دجاج - اك طماطم حمراة معصورة بالخلاط - طريقة التحضير - اولا غسل الفراخ جيدا (يستحسن ان يتم غلى الفراخ مرة واحدة على البوتاجاز) ثانيا نقوم بقطع البصل حلقات هلالية فى صينية متوسطة الحجم وقطع الفلفل الاحمر على البصل ونضع مكعب مرقة الدجاج ونقوم بتقليب البصل والفلفل ونرش قليل من الملح والفلفل وبعد تقطيع البطاطس حلقات نقلبها مع البصل ونضعها على نار هادية (حتى يتشرب البصل من البطاطس على النار) ثم نضع الطماطم على البطاطس ونتركها قليلا على النار (حتى تتسبك الطماطم) ثم نضع الفراخى على البطاطس ونضع ملعقة سمن على الوش ونقوم بوضع قليل من الماءونسكب بعض الطماطم على الفراخ للتحمير ونقوم باشعال الفرنوادخال الصينية البطاطس بالفراخ بياخد حوالى من ساعة ونص الى ساعتين ويفضل عمل ارز بالشعرية الى جانب الصينية | |
|