ANGEL HEART ( إذَا مَاتَ الإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَمَلُهُ إلاَّ مِنْ ثَلاَثٍ : صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ ، أَوْ عِلْم
الديانة : الجنسية : بلادي وإن جارت عليّ عزيزةُ وأهلي وإن ضنوا عليّ كرامُ عدد المساهمات : 7806 العمر : 48 المهنة : معلم خبير لغة إنجليزية الابراج : الأبراج الصينية : نقاط : 186830 السمعة : 246 تاريخ الميلاد : 07/12/1975 تاريخ التسجيل : 29/03/2010 الموقع : https://fgec.ahlamontada.com/ العمل/الترفيه : Expert master of English المزاج : عبد ذليل لرب جليل
| موضوع: طريقة عمل صينية السمك السنجارى .. محبى الشيف هانى قنديل----واسرار المطبخ العالمى 2011-05-25, 11:46 pm | |
| طريقة عمل صينية السمك السنجارى بسم الله الرحمن الرحيمصينية السمك السنجارى من اشهر اكلات السمك فى المناطق الساحليةوتحتاج لسمكه او اتنين يكونوا حجم كبير على قد الصينيه وافضل انواع السمك لهذا الصنف هو القاروص أو اللوت أو الوقارأو البورىالمطلوب :سمكه او اتنين كما وصفنانص كوب تومربطتين شبتربطتين كسبره خضراءربع كيلو طماطمملح وكمون وشطه نص كوب زيت3-5 ليمونهالطريقه :يخرط التوم والشبت والكسبره والطماطم رفيع جدا وتضاف التوابل المذكورهتفتح السمكه بعد تنظيفها طوليا كما نفتح الساندوتش يوضع ثلث الزيت فى الصينيه وتوضع السمكه على ظهرها بحيث يكون اللحم للجهتين لأعلىتوضع الخلطه السابقه على وش السمكهيصب باقى الزيت على الكلتدخل فرن حار حوالى 20 دقيقه وحتى يحمر الوجهتقابل عند خروجها من الفرن بعصير الليمون فيعمل طش وتؤكل مع ارز ابيض وسلطة طحينه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
الشيف هانى امين قنديل فارس جديد
عدد المساهمات : 2 المهنة : شيف عالمى متخصص فى كل المأكولات العربية والغربية نقاط : 51 السمعة : 50 تاريخ التسجيل : 26/05/2011
| موضوع: رد: طريقة عمل صينية السمك السنجارى .. محبى الشيف هانى قنديل----واسرار المطبخ العالمى 2011-05-26, 8:43 am | |
| السلام عليكم اشكر مستر ابراهيم حجاج على الاهتمام بصفحتنا على الفيس بوك\ محبى الشيف هانى قنديل واسرار المطبخ العالمى ونسال الله ان تكون فى ميزان حسناته | |
|