ANGEL HEART ( إذَا مَاتَ الإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَمَلُهُ إلاَّ مِنْ ثَلاَثٍ : صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ ، أَوْ عِلْم
الديانة : الجنسية : بلادي وإن جارت عليّ عزيزةُ وأهلي وإن ضنوا عليّ كرامُ عدد المساهمات : 7806 العمر : 48 المهنة : معلم خبير لغة إنجليزية الابراج : الأبراج الصينية : نقاط : 186830 السمعة : 246 تاريخ الميلاد : 07/12/1975 تاريخ التسجيل : 29/03/2010 الموقع : https://fgec.ahlamontada.com/ العمل/الترفيه : Expert master of English المزاج : عبد ذليل لرب جليل
| موضوع: اللحـمـــــــــــــــه بالبصــــــــــــــل 2011-04-29, 11:48 pm | |
| اللحـمـــــــــــــــه بالبصــــــــــــــل
المقادير:
كيلو لحمه بتلو او ضانى - كيلو بصل كبير - نصف كيلو طماطم- ربع كوب سمنه - معلقه كبيره فلفل اسمر- وملح على حسب الرغبه- 2 كوب ماء كبير ومع الزياده على حسب
طريقة التحضير:
نسخن السمن ونقطع البصل قطع كبيره ونضعه مع السمن حتى يلين ثم نضع الماء ونقلب وبعد 10دقائق نقطع الطماطم ونضيفها مع البصل مع التقليب لمده 10 دقائق ثم نضيف اللحمه والملح والفلفل الاسمر ونقلب جيدا لحد البصل مايدوب ولو احتاج ماء نضيف علشان اللحمه تستوى كويس هى بتغلب شويه وعند قرب سوا اللحمه نضيفها فى الفرن لحد ماتستوى كويس ويارب تعجبكم بس تقلولى رايكم فيها
تقدم مع الارز الابيض وطبق سلطه خضرا
بالف هنا
| |
|